zondag 25 augustus 2019

De staafmixer, de broodbakmachine, de Onionchef, de magnetron, de soepmaker, een snijapparaatje waarvan ik niet meer weet hoe ik er aan kom, omelet, pastaschotel en bbq-worsten uit de airfryer, maïs uit de slowcooker.

Voor de lunch met een vriendin-oudcollega op maandag, bakte is vast een brood met zonnebloempitten in de broodbakmachine. Volgens recept uit het boekje wat bij de machine was geleverd; 350g bloem, 210ml water, 5g zout, 5g suiker, 5g boter, 4g gedroogde gist en 50g zonnebloempitten. De pitten zijn eerst even geroosterd. Goed brood.


We aten eerst deze zondag verse tomaten-groentesoep met stokbrood bij jongste zoon en gezin. Met heerlijke pesto van koriander en falafel-hummus. En ik mag nu ook wel melden dat vorige week onze 2e kleine kleinzoon is geboren. Prachtige baby waar ons kleine jongetje heel blij mee is en de ouders en wij natuurlijk ook.

In oktober vorig jaar maakte ik een prutje van maïs, aardappel en courgette. Het zullen resten zijn geweest. Destijds ingevroren, nu ontdooid voor een soepje voor de lunch met gast. Aangevuld met de rest van de bloemkool uit de slowcooker fijngemaakt met de staafmixer. Wat water en bouillonpoeder er bij. Geraspte kaas en room op tafel. Echt een heerlijk soepje. Verder brood, beleg en een lekker glas witte lunch-wijn, gezellig. Het zonnebloempitbrood smaakte prima, hoewel ietsje meer zout wel gemogen had van mij.

's Avonds aten we nog samen een omelet met brood. De omelet heb ik gemaakt met 4 eieren, 100g hamblokjes, 30g geraspte kaas, en in de Onionchef fijngemaakt: 1 stengel bleekselderij, 1 ui en 2 tenen knoflook, een handje verse koriander. Ik heb alles direct door elkaar geklutst en in de airfryer gebakken in de kleine bakpan. En iets langer op lagere temperatuur omdat ik de bleekselderij ook graag echt gaar wilde hebben, 15 minuten op 170°. Was lekker met het laatste zonnebloempitbrood en nog salieboter gesmolten op de warme omelet. Overigens verwarm ik de airfryer altijd voor, dus nu ook.
Voor het bakken dus
De volgende dag aardappeltjes uit de magnetron, één stengel prei en nog een beetje wat al gesneden was gekookt, één stronkje witlof fijngesneden en één biefstuk gebakken in boter waarvan ik een reepje at en partner de rest. Eenvoudig maar smakelijk maaltje.

Op woensdag hadden we opnieuw een lunchgast. Weer een oudcollega-goede vriend. Deze keer maakte ik een voor mij bijzonder pastagerecht. Helemaal volgens recept en dus voor 4 personen terwijl we met 3 aan tafel waren. In dit geval liever een beetje over dan alle hoeveelheden aanpassen. De kaas begon wel net te draden :). Aan tafel was toch wel behoefte aan iets meer zout en peper. De eieren heb ik fijn gemaakt met dit apparaatje links op de foto. Toch ook wel handig, handwerk.
Potje vastdraaien, klep omhoog, ei er op en duwen en alles in het potje, volgende ei etc. Er is een fijn en een grover mes bij. Ik gebruikte de fijne.

Daarbij gebakken courgetteschijven van gele courgette. Nou ja, ik had de courgette destijds zonder blancheren in z'n geheel ingevroren en even niet nagedacht, dus in de koelkast laten ontdooien. Maar dan wordt het een nat en papperig gedoe. Omdat ik pas de volgende dag weer verse groenten in huis zou krijgen, ineens een klein probleempje. Ik heb de schijven wel 'gebakken' met 1 ui, 2 tenen knoflook en Italiaanse kruiden, wat langer dan in het recept staat, en er daarna een puree van gemaakt met de staafmixer. Smaakte uitstekend. Uit de voorraad potten en blikjes als extra groente vervolgens vanwege de kleur gekozen voor Blackeye beans.
Het was bij elkaar een leuke, gezellige en lekkere lunch. Met als dessert koffie en een gekochte tompoes in de tuin.


De dag daarna aten we maïs uit de slowcooker. De kolf was erg groot, dus doormidden gesneden. De salieboter die er nog was in plakjes rondom de halve kolven mee ingepakt in aluminiumfolie. Sommige recepten raden een scheutje water aan, in andere komt dat niet voor. Ook de tijd wordt heel verschillend over gedacht. Van 3 tot 5 à 6 uur. Ik heb een heel klein beetje water onderin gedaan en na 5 uur op laag waren ze echt heerlijk.
De pasta van woensdag in een ovenschaaltje. Een beetje extra mascarpone en wat belegen geraspte kaas er op en gebakken in de airfryer. Voorverwarmd, maar het eten dus koud gestart, na 15 minuten op 160°, perfect .

Verzameld in de koelkast: het nat uit het potje mozzarella, het afgietwater van de pasta, afgietwater van de prei, een heel klein beetje jus van de biefstuk, 3 stengels bleekselderij met blad, een half bakje verse koriander en 3 kleine aardappeltjes. In de soepmaker op de pureerstand. Een smakelijke drinksoepje voor de maaltijd buiten in de zon en voor de volgende dag.

Voor de lunch een lekkere kom soep met een volkoren boterham voor de kleine. Vrijdag een rest aardappeltjes opgebakken, nog een beetje puree van de courgette en nog wat boontjes. Een stokbrood afgebakken in de airfryer en daarna 2 barbecue worsten 10 minuten op 160° op de grillplaat. Ik had nog wat appelmoes gemaakt van alleen maar appel en een beetje water. We aten met de grote kleine kleinzoon. Nu we er een nieuwe baby-kleinzoon bij hebben, zijn er een grote (die van 23 die kwam lunchen met zijn vriendin laatst), een grote kleine, (1 jaar en ruim 9 maanden) en een kleine kleinzoon nietwaar....  Dat was alles bij elkaar een prima maal vond ook het kleine jongetje.

Omdat we zondag weer eters hebben vast een zonnebloempitbrood gebakken in de broodbakmachine. Omdat de bloem op was met 100g bloem en 250g volkorenmeel. Ietsje meer zout er in gedaan dan vorige keer.

We aten deze laatste dag van de blogweek pasta met groenlof en roomkaas. Zonder gehakt, dus vleesloze maaltijd. Maar wel, ook alvast voor de volgende dag, verse pesto gemaakt. Het basilicumplantje gewoon van de AH heeft het al een paar weken volgehouden in de keuken. Nu 3 handjes van de blaadjes gebruikt. Verder 60g walnoten van de bomen van een vriendin, 3 tenen knoflook uit Frankrijk, 100ml olijfolie van vrienden uit Spanje + nog wat extra, naar smaak belegen geraspte kaas en wat peper en zout. In de Onionchef met het zwarte mesje.
De tomaatjes en verse rozemarijn en oregano als extra toevoeging was een succes. De bitterheid van de groenlof viel wel mee, maar wat pesto en geraspte kaas over de spaghetti was wel erg lekker.

En vandaag, zondag, voor zowel lunch als avondeten het jonge gezin over de vloer. Een warme dag zal het worden.






zondag 18 augustus 2019

Witlof, andijvie en hamburgers van wildgehakt in de airfryer, heerlijk restsoepje, verse preisoep en pruimenmoes uit de soepmachine, bloemkool uit de slowcooker.

Knoflookrollertje, 7 cm hoog

Ik heb eindeloos veel machines in huis in verband met koken en eten, maar dat kleine knoflookrollertje is nog steeds een erg handig hulpje. Je doet de ontvelde tenen er in en rolt heen en weer en het mesje maakt er prachtige stukjes van. Vaak echt lekkerder dan uit de knoflookpers.

Weer een nieuwe week die we samen zijn begonnen. Een aardige rest chili con carne opgewarmd. Nog een heel klein beetje raita. En een paar kaas-maïsbroodjes afgebakken in de airfryer. Heel lekker met de salieboter die nog lang niet op is. Goed maal voor een rustige zondagavond.

Maandag ondanks het donkere en natte weer een beetje zomers stamppotje met snijbiet. Ik had 450g aardappel en 200g gekleurde snijbiet. Eerst 100g gerookte spekjes gebakken. In dezelfde pan eerst het in reepjes gesneden blad laten slinken en daarna met wat extra oude jus 2 uien en de snijbietstelen gebakken. Ik heb alles door de gestampte aardappelen gehusseld en er wat room die nog open stond doorgedaan. We aten er een rookworst bij. Precies genoeg voor samen en erg lekker.

De volgende dag witlof met geitenkaas uit de airfryer. Volledig aangepast recept. Het werden 2 stronkjes witlof, na het koken gehalveerd en besmeerd met een beetje mascarpone en daarop blaadjes basilicum. Daaroverheen op iedere helft 2 plakjes ontbijtspek en dan plakjes blauwe kaas van de koe van Nederlandse bodem. Bestrooid met even geroosterde zonnebloempitten. Kort voor het eten klaargezet, dus nog een beetje warm. Daarom eerst even 7 minuten op 180° en daarna terug naar 160° en nog 6 minuten. Precies goed warm en niet verbrand. We aten er in een klontje boter gebakken krielaardappeltjes bij, even gekookt in het kookwater van de witlof. Een lekkere combinatie van smaken.

Woensdag at het kleine jongetje weer mee. Ik maakte pasta alfredo met macaroni, 5-kazensaus (uit de diepvries), en apart gekookte sperziebonen, schorseneren uit een potje en verse worst, boudin blanc. Eenvoudig maar wel lekker vond ook onze kleine kleinzoon.

Voor een soepje had ik een en ander aan vocht verzameld, afgieten van groenten, nat uit potjes, omspoelen pannetjes e.d. Het restje macaroni en schorseneren, een heel klein beetje kaassaus en 2 stengels bleekselderij er bij en op de pureerstand van de soepmachine. Omdat ik een vrijwel leeg mosterdpotje had omgeschud met water en dit ook bij de soep gevoegd werd het echt een drinkbaar mosterdsoepje. Erg lekkere lunch.

Ik wilde met andijvie iets anders doen dan stamppot maken en vond een grappig recept, andijvie-broodschotel. Ik heb het gemaakt met 175g andijvie, 2 tomaten, 1 rode ui, een flinke lepel mascarpone, 1 in schijven gesneden afgebakken stokbrood en veel geraspte kaas. Een karbonade gebakken voor partner.  Voor mij een vleesloze maaltijd. De airfryer gestart op 160°, na 10 minuten even gekeken, perfect. Heerlijk dat krokante kaasbrood op de romige groente. Helemaal op samen.


Vrijdag bloemkool uit de slowcooker. Met iets meer knoflook en geraspte belegen kaas. Het mengsel was niet echt goed smeerbaar met een kwastje dus met een lepeltje zo goed mogelijk rondom gesmeerd. Na 4 uur op laag een heerlijk knapperige bloemkool.

Voor er bij wildburgers gemaakt. Van 300g wildgehakt van wilde gans en Schotse hooglander, 1 beschuit, 1 flinke sjalot, 1 stengel bleekselderij, een lepel verse peterselie en peper. Geen knoflook want al veel op de bloemkool en geen wortel want niet in huis. En de bulgur dus vervangen door beschuit. Bleekselderij en sjalot fijngemaakt in de Onionchef met het roze mes. Van de massa 4 platte burgers gemaakt en 1uur in de koelkast gezet. Toen in de airfryer, volgens gezochte sites 8 minuten op 180°. Dat was echt niet genoeg. Nog 5 minuten langer op de grillplaat en toen prima.

Van een volle pruimenboom met groene kleine pruimen, een aantal rijpe tot moes gemaakt in de soepmachine. Ongeveer 600g pruim zonder pit, een paar lepels suiker, wat vanillesuiker, een theelepeltje oranjebloesemwater, een scheutje limoensap en 100cc water. In grote lijnen het recept uit het boekje gevolgd voor perzikcompote.

Met bloemkool, burger en moes eigenlijk wel genoeg op tafel. Ik heb er daarom alleen nog een stokbrood bij gedaan, afgebakken in de airfryer. Wij vinden (stok)brood bij het avondeten en een lekker glas rode wijn eigenlijk altijd een goed idee. En de wijn was heel lekker!

Zaterdag, de laatste dag al weer van deze blogweek, aten we een lunch met vrienden die een klus kwamen doen. Ik maakte preisoep met champignons. Daar waren glutenvrije crackers en boter bij. Maar eerst gewoon de soep gemaakt in de soepmaker. Dan de champignons gebakken en apart geserveerd. En ook de smeerkaas deed ieder zelf in het bord en dan de soep erover. Zeer tevreden eters. En ondanks lunchtijd toch maar er een lekker glas witte wijn bij geschonken.
's Avonds aten we een boterham met beleg en een kop koffie.

En vandaag, zondag, ik denk witlofsalade. Maar daarover volgende week.


zondag 11 augustus 2019

Barbecue, aardappel-ovenschotel en geroosterde tomaatjes uit de airfryer, Spaanse pintxos en tapas bij vrienden, chili con carne uit de slowcooker en heerlijke raita.


De ouders van de logerende kleine kleinzoon kwamen mee-eten deze zondag. Barbecue.
Een varkenshaas met salsasalieboter op de runder-entrecote, pindasaus bij de al gemarineerde saté, vers gemaakte hamburgertjes.
De varkenshaas woog bijna 4 ons. Daar dus rekening mee gehouden voor de marinade. Ik heb het vlees ingesmeerd en daarna losjes in aluminiumfolie gewikkeld om de marinade niet teveel te verspreiden. Voor de salsa in plaats van kerstomaatjes 2 grote tomaten gebruikt, verder volgens recept. De salieboter gemaakt volgens recept ondanks maar 1 entrecote van 200g, want de rest zou wel wat langer goed blijven.
Er was nog 300g gehakt. Ooit kreeg ik een apparaatje om kleine hamburgertjes te maken. De hoeveelheden aangepast en 6 kleine burgertjes gemaakt en in de koelkast bewaard. Met room in plaats van ei, dus iets minder stevig.

Verder gemengde sla, tomaat, zwarte bonen uit een blikje en 2 soorten naanbrood.
Was een leuke, beetje hectische maaltijd aan de buitentafel. We zijn niet zo gewend aan barbecue en de kleine kleinzoon wilde toch vooral niet al te lang wachten op eten :-) Al het vlees was op en ouders en kindje konden op tijd naar huis.

De volgende dag heel kalm aan. Partner had een deel van de marinade van de varkenshaas er af gehaald vanwege verbranden. Het is maar een heel eenvoudig ding onze barbecue. Dit in de pan even gebakken, een rest rijst van zaterdag er bij en een klein beetje pindasaus wat over was. De sla op tafel en de zwarte boontjes opgewarmd. Een lekkere eenvoudige snelle maaltijd.

Nog steeds sla over. En ook paprika-tomaatsalsa. De laatste gebruikt als slasaus. Daar heb ik een leuke aardappel-ovenschotel bij gemaakt. Eerst 4 ons kleine aardappeltjes voorgekookt. Een kleine ui, 2 teentjes knoflook, 100g gerookte spekblokjes en ½ rode peper gebakken in een beetje zoute boter. Daarna de kruiden en de aardappels, nog wat kleiner gesneden, toegevoegd. Dan zure room (hoeveelheid naar smaak) en nootmuskaat en verse bieslook er bij. Hoeveelheden allemaal een beetje aangepast. Met kaas bestrooid en 12 minuten in de airfryer op 160° om de kaas te laten gratineren en goed door te warmen want alles was al gaar en nog redelijk warm want deze keer niet in de middag al klaar gezet. Zonder gehakt en peterselie dus, waren niet in huis en tuin. En zonder zout, want spek en kaas zijn zout genoeg. Een lekker recept als je van aardappels houdt.

Woensdag aten we met zes personen met vrienden bij vrienden. Prachtige heerlijke hapjes uit het Spaanse boekje 500 Recetas de Pintxos y tapas. Anneke leest Spaans dus. Eten, drinken, babbelen, van 14.00 tot 20.00 uur, alles buiten, heerlijk!! Deze foto's en nog veel meer. Wat een werk!




Pintxos en tapas

Starter:
Olijven
Gazpacho Andaluz in kleine glaasjes met een stukje stokbrood
Stokje met bolletje mozzarella, tomaatje en basilicumblad

Vervolgens in willekeurige volgorde:
Empanadas con pollo: empanadas met vulling van kip (kalkoen) en zongedroogde tomaatjes

2. Montadito de cangrego y mayones: stukje stokbrood met krabsalade

3. Bolitas de patata rellenas de espinacas: gebakken, gepaneerde aardappelbolletjes met vulling van kaas en spinazie

4. Rollitos de salmón con queso: zalmrolletje gevuld met kruidenkaas op plakje komkommer

5. Brocheta de pollo con dátiles y pera:  kipfiletrolletje (kalkoen), gevuld met peer- dadelpuree op saus van kumquatmarmelade en honing.

6. Patates aioli, op schotel: aardappelblokjes gemengd met aioli

7. Plátanos con beicon y salsa de manzana: stukje gebakken banaan omwikkeld met bacon, met saus van appel en honing

8. Halve kleine avocado met garnalen in whiskysaus

9. Montadito de queso y fresas: stukje geroosterd brood met camembert uit de oven met topping van verse stukjes aardbei

Dessert:

Len (de andere gaste) maakte een schotel met stukken netmeloen, watermeloen en parmezaanse ham met rood-fruitmengsel in een dressing van sinaasappelsap en likeur fraises du bois.


De dag daarna een eenvoudige pasta. De saus heb ik gemaakt van eerder ingevroren tomatensaus (150g) met een paar flinke lepels mascarpone. Hamblokjes, 100g, mee gewarmd met de saus. Ik heb 6 kleine tomaatjes gehalveerd, bestrooid met 1 teen knoflook in stukjes, Italiaanse kruiden en olijfolie. Dit geroosterd in de airfryer, eerst 8 minuten op 150°, daarna nog 7 minuten op 170°. Daarna bestrooid met stukjes basilicum. Ook wel een lekkere maaltijd hoor :).


Vrijdag aten kleine kleinzoon en zijn ouders mee. Ik maakte chili con carne in de slowcooker. Heb voor de inspiratie ook gebruikt gemaakt van dit recept. Het werd uiteindelijk een volle pot van de duo met: 500g geruld rundergehakt, 2 uien, 3 tenen knoflook, 5 dunne stengels bleekselderij, 1 groene paprika, 1 blik kikkererwten, een rest zwarte boontjes, 1 blik tomatenstukjes, een rest tomaten-paprikasalsa, ½ rode peper zonder zaad, 1 theelepel zelf gevijzelde komijn, 1 theelepel chilipoeder, 1 theelepel kaneel en 2 eetlepels balsamicoazijn.

Er bij raita van 1½ kromkommer, zure room en crème fraîche gemengd, 3 tenen knoflook, verse munt uit de kruidentuin, een beetje citroenschilrasp en zwarte peper. Zo langzaamaan gebruik ik de nieuwe keukenmachine vaker. Voor het grof raspen van de komkommers was het wel erg fijn dat die er stond.
Een zonnebloempittenbrood gebakken in de broodbakmachine. Het geheel beviel prima hoewel het kleine jongetje even niet zo'n zin had in dit eten :).

Zaterdag, al weer de laatste dag van deze blogweek, hebben we eten gehaald bij de vrij nieuwe Indonesische toko in eigen dorp. Voor elk wat wils. We aten weer met vier personen en de kleine.

En vandaag, zondag, ik denk restje van dit en restje van dat, maar daarover volgende week.


zondag 4 augustus 2019

Omelet en mosterdaardappelen uit de airfryer, schol van de barbecue, uit eten, soep van vers en resten uit de soepmaker, Indiase koolrabi uit de slowcooker.


Het plan was vis bakken buiten, maar dat hebben we een dag uitgesteld want het was nogal nat.
We aten daarom op zondag een omelet uit de airfryer, 10 minuten op 190°. Met 4 eieren, scheutje room, 100g uitgebakken spekjes, wat geraspte blauwe kaas en mimolette en peper. Alles gemengd en op de bakplaat gegoten. Prachtige en heerlijke omelet.
Een salade van gemengde sla met tomaatjes en eerst even in de airfryer afgebakken kaas-maïsbroodjes er bij. Bord op schoot want sport, sport, sport.
En als toetje aardbeienijs met wijnbes-kroosjesmoes net als bij het verjaarsdiner vorige week.

Ooit had ik een tafelbarbecue gekocht, maar nooit meer naar gekeken. Omdat we vis wilde bakken en dat liever niet in ons huis zonder afzuigkap doen, kwam het ding weer in beeld. Door partner in elkaar gezet. Twee panklare schollen even gemarineerd en daarna op onze lieve kleine barbecue gelegd. Goed gelukt maar voor deze kleine hete barbecue was de dikke marinade niet echt geschikt. Een beetje te verbrand terwijl het nog even moest voor de gaarheid van de visjes. Volgende keer misschien toch beter alleen olie en wat peper. Wel een heerlijke smaak.

Voor de snijbonen gekozen voor recept 4 van deze site, snijbonen in witte wijn-citroensaus. Ik had maar 200g bonen. Om ze toch voldoende tijd te geven om gaar te worden zonder droog te koken, wel een flinke slok wijn er bij gedaan. Heerlijk receptje. Nog een pannetje met couscous met fijngesneden knoflookbieslook en een kom met stukjes tomaat met basilicum er bij gezet op tafel.

Dinsdag maakte ik spitskool carbonara en mosterdaardappels. Beide recepten van Culinette al uit 2013 en 2014. Ik heb een ½ spitskool in de keukenmachine op de grove rasp fijngemaakt. Dat was niet zo'n heel goed idee. Was erg fijn geworden. Maar ja, moet nog een beetje wennen hoor, zo'n machine die alles kan. Om een uitlekprobleem te voorkomen (kan een probleem zijn omdat de kool zo erg fijn was) heb ik de kool in de stoompan gedaan, pan gewoon op het gas. Ik heb 100g spekjes uitgebakken met 3 tenen knoflook, de kool en een flinke scheut room, een flinke ½ theelepel kerrie en een paar eetlepels geraspte kaas er bij.  Op de foto nog iets langer laten borrelen om de room wat dikker te maken. Echt heel erg lekker.
De machine heeft ook een schijf om plakken te maken. Maar als je kookt voor 2 personen zijn die paar aardappels natuurlijk zo op de plank in schijven te snijden. Tja. Ik heb het gemaakt in de airfryer, eerst 10 minuten op 170° en daarna nog 10 minuten op 150°. De kruiden waren bieslook, knoflookbieslook en rozemarijn. Ook een heerlijk recept.


De volgende dag aten we in ons plaatselijk Restaurant Gewoon. Ik had gegrilde geitenkaas als voorgerecht en de partner at gerookte kip. Als hoofdgerecht at ik Schweinehaxe en de ander een entrecote. Goed glas wijn er bij en een koffie met calvados toe. Gezellig en lekker.

Op donderdag werd het meiknollenstoof. Ik had 1 grote meiraap. Het gerecht gemaakt met verse salie en een pepertje uit de diepvries. In plaats van bosui heb ik verse bieslook gebruikt.
Met een rest puree met gehaktbrood en in een doggybag meegebrachte stukken vlees uit het restaurant een prima maal.

De volgende dag kwam de grote kleinzoon met vriendin lunchen. Ik maakte een soep in de soepmaker van 3 stengels bleekselderij en 3 wortels, verder een rest couscous met een paar snijbonen, een paar stukjes gestoofde meiraap en het nat daarvan uit de stoofpan. Ik kook dan een beetje water in zo'n "boter"pan en gebruik dat als bouillon. Lekkere smaaktjes niet weggooien nietwaar. Ook de bewaardoosjes omgespoeld en dat water + extra wat nodig was in de machine.
Een paar kaasstengels bij de soep en verder haring met een wit broodje en volkorenbrood en beleg.

's Avonds nog een ½ spitskool met roerei voor samen. Het roerei gemaakt met een flinke scheut room door 3 eieren en een lepeltje zwarte peper. Toen alles klaar was nog een scheutje room in de kool gedaan, want iets meer vocht was nodig zonder jus. Met 2 in de magnetron gepofte aardappeltjes. Voor een vleesloze maaltijd echt heel apart gerecht.

In de slowcooker maakte ik zaterdag Indiase koolrabi voor ons en de kleine kleinzoon. In plaats van garam masala heb ik za'atar gebruikt. In de avond klaargezet in de koelkast. 's Morgens voor 8 uur op laag. Met rijst uit de rijstkoker en hardgekookte eieren. Wij vonden dit gerecht geen van drieën een succes. Natuurlijk niet echt vies, maar zeker ook niet lekker. Voor de lunch aten we nog een beetje soep met een cracker en volkorenbrood.

En vandaag, zondag, eten we met visite. Ongeveer weet ik wel wat het wordt, maar daarover volgende week :).