donderdag 2 juli 2009

foto 183, Kookboeken


foto 183
Originally uploaded by siavogel
Ik hou van koken en van wijn. Heb zo - wie - zo heel veel boeken en ook heel veel over voeding, koken, wijn. Vandaag kwamen deze 2 prachtboeken binnen. Vooral elBulli is een heel bijzonder boek waar ik heel blij mee ben. Ieder jaar proberen twee miljoen mensen een van de achtduizend beschikbare plaatsen te reserveren. Ik zal daar nooit bij horen, maar lees er graag over. Een boek met bijna 530 bladzijden vol met informatie en foto's, genieten! Ik ervaar mijn werk ook als mijn hobby, maar daarnaast kan ik heel erg blij worden van alles wat met eten en drinken te maken heeft. En dan zijn websites, honderden, heel fijn, maar papier is dan toch ook wel heerlijk.

2 opmerkingen:

  1. Hihi... grappig. Dat heb ik met CD's. Ondanks alle MP3's en andere downloads... wil ik (bij echt mooie muziek) toch gewoon de 'echte' CD hebben. Waarom eigenlijk? Waar komt dat vandaan? Zou dat nu iets zijn van 'ons soort mensen' of hebben jonge mensen dat nu ook?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "Ons soort mensen" en dan uitgesproken in plat dialect van de Hoekse Waard, dat gebruikte mijn moeder heeeeel erg lang geleden om uit te leggen dat ik echt geen piano kon leren spelen. Het op papier of echte CD willen hebben van iets wat mooi is, is hoop ik van alle tijden en alle soorten mensen Willem, maar weten doe ik het niet. Moeten we aan studenten vragen misschien?

    BeantwoordenVerwijderen